Manieren om jouw huis veilig te houden tegen blootstelling aan straling

Onze blootstelling aan elektromagnetische frequenties (EMV’s) is ongekend hoog, dankzij de overvloed aan elektronica en gadgets die we thuis gebruiken.

In feite is het bijna onmogelijk om aan EMV-straling te ontkomen, aangezien we voor ons levenscomfort grotendeels afhankelijk zijn van elektronica en gadgets. Het is echter zeer waarschijnlijk dat de gezondheid van jou en jouw gezin gevaar loopt door de constante blootstelling aan EMV en radiofrequentie (RF).

Om de blootstelling te beperken, is het eerste plan van aanpak om jouw leefruimte te beschermen tegen EMV en er zijn radiation shields die je daarbij kunnen helpen. Hier zijn een paar dingen die je aan jouw huis kunt doen om EMV straling te verminderen:

Gebruik afschermende verf

Er zijn verven op de markt die RF en microgolfstraling tot 99% reduceren. Deze verven zijn voor gebruik binnenshuis als een primer en kunnen worden overschilderd met een standaard latex verf.

Het kan zijn dat je een gediplomeerd elektricien moet inhuren om afschermende verf te gebruiken, omdat hiervoor een aardingskit en MU-aardingslint nodig zijn.

Gebruik beschermende babydekens

Kinderen lopen meer risico dan volwassenen als het gaat om blootstelling aan straling. Hun immuunsysteem is nog in ontwikkeling, waardoor ze gevoeliger zijn voor de effecten van EMV’s.

Net als beschermende dekens creëren anti-stralings babydekens een veilige omgeving voor de baby om te groeien en zich te ontwikkelen door hun blootstelling aan dagelijkse straling te minimaliseren.

Gebruik stralingsschermen voor jouw apparaten.

Toestellen zoals microgolfovens zijn erg populair in moderne huizen omdat ze een gemakkelijke manier zijn om voedsel op te warmen. Het enige probleem is dat microgolfovens veel schadelijke straling afgeven wanneer ze in gebruik zijn.

Zorg voor een afscherming om blootstelling aan straling te minimaliseren, met behulp van een afscherming die goed past bij de inrichting van de keuken.

Maak van jouw huis niet alleen jouw gelukkige plaats, maar ook jouw veilige plaats. Het gebruik van beschermende schilden helpt ervoor te zorgen dat jouw gezin veilig is tegen schadelijke straling die wordt uitgezonden door jouw huiselektronica en gadgets. Je wilt geen risico nemen als het gaat om jouw gezondheid en die van jouw dierbaren.

Lees ook: Voordelen van het bezit van een rolstoeltoegankelijke auto