Plastic, rubber of silicone telefoon hoesjes?

Zoals een plastic folie het scherm van je telefoon beschermt tegen krassen en vlekken, zo beschermt een telefoonhoes je telefoon tegen impact schade als gevolg van stoten en vallen. Deze hoesjes zijn meestal van hard plastic, siliconen of robuust rubber en zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel alle drie de hoesjes voldoende bescherming bieden voor je telefoon, zal het begrijpen van de verschillen tussen de verschillende stijlen je helpen om het beste hoesje van https://www.IYUPP.nl/ voor je behoeften te selecteren.

Grootte en pasvorm

Elke hoesje past veilig, meestal voor de hele telefoon, met uitzondering van het scherm, de knoppen en de invoerpoorten. Siliconen hoezen bestaan uit één enkel stuk silicone dat zich uitstrekt rond je telefoon. Omdat het silicone de telefoon als een huid bedekt, voegt dit geval de minste hoeveelheid massa aan je telefoon toe. Steviger dan een standaard silicone hoes, bevat een ruw rubbergeval dikkere kanten en hoeken. Dientengevolge, voegt dit soort hoesjes de grootste massa aan je telefoon toe. De plastic dekking bestaat uit twee stukken die samen rond je telefoon glijden. Een plastic hoesje voegt meer massa aan de grootte van je telefoon toe dan een silicone dekking; nochtans, voegt het minder massa dan een ruwe rubberdekking toe. Ongeacht stijl, moet je een hoesje selecteren specifiek voor jouw telefoonmodel om juiste pasvorm te verzekeren.

Duurzaamheid

Alle hoesjes bieden enige bescherming als je jouw telefoon laat vallen, maar het beschermingsniveau varieert afhankelijk van het type dat je selecteert. Een robuuste, rubberen hoes biedt de grootste bescherming omdat deze vaak bestaat uit een combinatie van lagen, waaronder een harde laag en een siliconen voering voor een betere schokabsorptie. Bovendien bieden deze hoesjes vaak extra bescherming, zoals schermbescherming en waterbestendigheid. Een siliconen hoesje beschermt je telefoon tegen korte afstandsdruppels en de textuur helpt voorkomen dat je telefoon wegglijdt. Omdat de case slechts uit een dun laagje siliconen bestaat, kan het echter niet voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt als je telefoon van grote afstand of met veel kracht valt. Plastic koffers zijn hard, biedt solide bescherming tegen stoten of vallen.

Lees ook: Is een carrière als makelaar geschikt voor jou?