3 Voordelen van het gebruik van Microsoft Office 2019

Microsoft Office is een toonaangevend platform geworden om de productiviteit thuis en op het werk te verhogen. Of het nu gaat om het beheren van e-mail in Outlook of het maken van analysespreadsheets in Excel, Office heeft het uitvoeren van veel computergebaseerde taken voor ons allemaal gemakkelijker gemaakt.

Als je echter wat extra hulp nodig hebt om te beslissen of je al dan niet de Office Professional Plus 2019 moet aanschaffen, zal deze kleine gids met verschillende voordelen van Microsoft Office je helpen om de knoop door te hakken.

Het is een universele software

Microsoft Office is nu ook compatibel met mobiele apparaten nadat ze onlangs Office Mobile hebben ontwikkeld, dat gratis te gebruiken versies van Office-toepassingen voor mobiele apparaten biedt. Microsoft heeft ook Office Online, een webgebaseerde versie van de belangrijkste Office-apps, die zijn inbegrepen als onderdeel van een Microsoft-account.

Office is al jaren compatibel met Apple’s MacOS, een zet die destijds twijfelachtig was vanwege de rivaliteit tussen Apple en Microsoft, maar die een goede zet is gebleken voor beide techgiganten.

Het wordt gebruikt door meer dan één miljard mensen op de wereld

Om dat in context te plaatsen, dat is bijna 20% van de wereldbevolking gebruikt Microsoft Office 365. Zoveel mensen kunnen het niet fout hebben.

Recente statistieken hebben aangetoond dat het percentage ondernemingen met minstens 100 gebruikers een stijging heeft gezien van 4%, en dat het gebruik binnen ondernemingen met meer dan 320% is toegenomen.

Deze statistieken tonen aan dat Microsoft Office met succes opnieuw heeft uitgevonden dat een cloudgebaseerd programma dat overal toegankelijk is.

Office 2019 biedt altijd en overal toegang

Office 365 is ontwikkeld zodat Microsoft cloud-technologie kon omarmen en toch hun bestaande diensten kon aanbieden. Je hebt er overal toegang toe zolang je een Office 365-login hebt (bijvoorbeeld het bedrijf waarvoor je werkt), dan heb je met je abonnement toegang tot Microsoft Office-toepassingen op Windows, macOS, iOS, Android en Windows 10 Mobile.

Lees ook: Waarom zou je het mediterrane dieet volgen?